ASKO - ASKO Professional

Robuste, pålidelige professionelle produkter, der gør din hverdag lettere!

Vores professionelle maskiner er ideelle, hvor almindelige husholdningsapparater ikke er kraftige nok, eller ikke opfylder gældende hygiejnekrav. Vores professionelle produkter har alle lang holdbarhed, er nemme at bruge og er udstyret med specielle programmer til at opfylde vores kunders krav.

Se vores professionelle produkter

Garantier

2 års garanti på professionelle produkter 2 års garanti på professionelle produkter ASKOs garanti på professionelle produkter er en sikkerhed for, at produkterne lever op til en god kvalitet og service. Gælder for ASKO professionelle produkter købt efter den 1. september 2012.
10 års reservedelsgaranti 10 års reservedelsgaranti Er en sikkerhed for, at vi kan levere reservedele til dit ASKO professionelle produkt i minimum 10 år fra købsdato. Gælder for ASKO professionelle produkter købt efter den 1. september 2012.
Lang holdbarhed Lang holdbarhed Vi foretager levetidstest, som svarer til omkring 15.000 cyklusser af professionelt brug. Disse test omfatter udholdenhedstests ved ekstra høje temperaturer, lækage og elektricitet sikkerhedstest. Hver detalje bliver testet helt ned til komponentniveau.
ECO venlige løsninger ECO venlige løsninger Vores professionelle vaskemaskiner og opvaskemaskiner er alle ECO modeller og kan tilsluttes et varmvandsindtag. Dette er ideelt, når du har en miljøvenlig og økonomisk kilde til varmt vand, såsom solpaneler eller en varmepumpe.