ASKO - ASKO Professional

Robuste, pålidelige professionelle produkter, der gør din hverdag lettere!

For professionel håndtering af vask, tørring og opvask

Vores professionelle maskiner er ideelle, hvor almindelige husholdningsapparater ikke er kraftige nok, eller ikke opfylder gældende hygiejnekrav. Vores professionelle produkter har alle lang holdbarhed, er nemme at bruge og er udstyret med specielle programmer til at opfylde vores kunders krav.

Lige nu får du 2 års garanti alle på professionelle produkter samt 10 års reservedelsgaranti. Læs mere her

Se vores professionelle produkter

Lang holdbarhed Vi foretager levetidstest, som svarer til omkring 15.000 cyklusser af professionelt brug. Disse test omfatter udholdenhedstests ved ekstra høje temperaturer, lækage og elektricitet sikkerhedstest. Hver detalje bliver testet helt ned til komponentniveau.
ECO venlige løsninger Vores professionelle vaskemaskiner og opvaskemaskiner er alle ECO modeller og kan tilsluttes et varmvandsindtag. Dette er ideelt, når du har en miljøvenlig og økonomisk kilde til varmt vand, såsom solpaneler eller en varmepumpe.

ASKO professional brochure

ASKOs professionelle serie omfatter vaskemaskiner, tørretumblere, tørreskabe og opvaskemaskiner. Sortimentet dækker med fordel behovet for vask, tørring og opvask de steder, hvor der er brug for professionelle produkter til professionel håndtering. ASKO har i gennem mange år produceret professionelle maskiner og herigennem har vi opbygget en solid erfaring med, hvilke krav der stilles af professionelle brugere. Maskinerne bruges typisk flere gange dagligt og af skiftende brugere, hvilket stiller større krav til både holdbarhed og brugervenlighed.