ASKO - Fordele ved ASKO professionelle vaskemaskiner

Fordele ved ASKO professionelle vaskemaskiner

Integreret kommunikationsmodul

Integreret kommunikations brugergrænseflade

Vores professionelle vaskemaskiner kan udstyres med et integreret kommunikationsmodul (fås som tilbehør), som gør det muligt at tilslutte bookingsystemer og sæbedoseringssystemer. Vores kommunikationsmodul er certificeret til reservationssystemet Aptus og QT-system.

Vores kommunikationsmodul har en åben protokol (MODBUS), der giver booking- og sæbedoseringssystemet mulighed for at tilpasse deres protokoller til vores maskiner uden de store omkostninger. Antal cyklusser og fejlkoder gemmes automatisk i vaskemaskinens logfil. Vores serviceteknikkere kan nemt få adgang til denne logfil, der gør det nemmere at vedligeholde vaskemaskinen.

For at imødekomme vores kunders behov, er vaskemaskinen forberedt til automatiske sæbedoseringssystemer med op til 6 kemikalier. Tilkobles automatiske doseringssystemer skal låsen i sæbeskuffen aktiveres.

 

Quattro™ konstruktion

4 kraftige støddæmpere

Fire kraftige støddæmpere, der er solidt forankret i en bundplade af stål, understøtter vasketromlen og giver en stabil vask og centrifugering med et minimum af støj og vibrationer.

Kulfri induktionsmotor

Kulfri induktionsmotor

Vores professionelle vaskemaskiner er udstyret med en robust elektronisk styret kulfri induktionsmotor. Denne motortype sikrer en meget støjsvag vaske- og centrifugeringsproces og giver mulighed for at centrifugere med op til 1400 omdrejninger i minuttet, så tøjet opnår en lav restfugtighed. Derved sparer man både tid, el og penge i den efterfølgende tørretumbling.

Unik lågeløsning

Unik lågeløsning

SmartSeal™ løsningen er en konstruktion med en bred og flad låge, hvor der er en lækagesikker og rengøringsvenlig lågepakning, som giver god plads i tromlen og letter fyldning og tømning. Vaskemaskinens dør har ikke en dyb gummibælg, da der ofte samles snavs og som slides med tiden eller et dybt lågeglas der giver mindre plads til vasketøjet.

Forskellige watt til forskellige behov

Forskellige watt til forskellige behov

Vores professionelle vaskemaskiner har enten 7 kW, 4,4 kW eller 3 kW. Vores vaskemaskine på 4,4 kW kan nemt blive omkoblet til 2,2 kW og 3 kW til 2 kW.

Fleksibelt programbibliotek

Fleksibelt programbibliotek

Styringen i vaskemaskinen viser ved start 8-10 standard programmer, som opfylder de primære vaskebehov, men der er mulighed for at tilpasse programmenuen via programbibliotek som indeholder 28 programmer.

Læs mere her

Active Drum™

Active Drum™

Vores vaskemaskiners unikke tromlekonstruktion er ideel til vask af mopper og klude, hvor der er en stort behov for at fjerne snavs og grus samtidig med at det vaskes skånsomt, hvilket sikrer en lang holdbarhed af tekstilerne.

Vasketromle og kar i rustfrit stål

Vasketromle og kar i rustfrit stål

Både vasketromlen og vaskekaret er fremstillet af umagnetisk syrefast rustfrit stål, der tåler såvel en høj belastning, høje temperaturer og den kemi der er i vaskemidlet.

Bagbundskryds i støbejern

Bagbundskryds i støbejern

Tromlepakken forstærkes og stabiliseres yderligere med et robust bagbundskryds monteret med solide SKF lejer af samme type som anvendes i lastbiler. Kontravægtene, der afbalancerer tromlen, er lavet af solidt støbejern, der kan modstå det kraftige tryk , som opstår under centrifugeringen.

Koldt- og varmtvandstilslutning

Alle vores professionelle vaskemaskiner er udstyret med en ekstra indløbsventil til varmt vand, så de kan tilsluttes både koldt og varmt vand. Varmtvandstilslutning giver en besparelse på op til 70% i elforbrug og 20% på programtiden.