ASKO - Fleksibelt programbibliotek

Fleksibelt programbibliotek

Større fleksibilitet med 28 tørreprogrammer

Hvorfor ikke oprette dine egne vaskeprogrammer? Vores professionelle tørretumblere giver dig mere fleksibilitet og alternative programmer end nogensinde før. Med hjælp fra vores unikke løsninger kan du skræddersy vaskemaskinen med programmer, der passer til dine behov. Vi tilbyder dig 28 færdige programmer til at begynde med.

Fleksible programmer for ASKO professionelle vaskemaskiner

Desinfektionsprogram

Vores professionelle vaskemaskiner er udstyret med et specielt desinfektionsprogram, der opfylder sundhedsmyndighedernes strenge krav. Dette opnås med en høj elementeffekt og et system, der sikrer at de udvalgte temperaturer opnås og holdes for at sikre desinfektion. Vores desinfektionsprogrammer har en effektiv forvask, der opløser og fjerner alle proteinerne før temperaturen hæves under hovedvasken. Maskinerne kan, hvis det er nødvendigt, vaske ved ekstremt høje temperaturer.

Der er stor efterspørgsel på vaskemaskiner, som overholder krav til vask af klinikbeklædning specielt inden for tandklinikker. Myndighederne stiller krav til vask af beklædning indenfor sundheds- og plejesektoren. Alle ASKO Professionel vaskemaskiner kan opfylde disse krav.

Læs mere her

Moppeprogrammer

Vores moppeprogrammer er ideelle til vask af mopper og er udstyret med en forvask, der sammen med vores unikke tromle konstruktion effektivt fjerner grus og småsten i mopperne og fra maskinen. Til dette behov anbefaler vi vores specielle moppe-vaskemaskiner med ventil, så man undgår tilstoppede pumper. De 2 moppeprogrammer er indstillet som standard fra fabrikken

Mikrofiberprogram

Programmet har tre skylninger med høj vandstand i første skyl for at opnå et optimalt resultat.

Allergiprogrammer

De specielle allergiprogrammer møder det svenske og norske Astma & Allergi forbunds skrappe krav til skylninger med forbedret skylleeffekt. Dermed er programmerne udviklet specielt til personer, der lider af astma og allergi.