ASKO - Fordele ved ASKO professionelle tørretumblere

Fordele ved ASKO professionelle tørretumblere

Nem betjening

Nem betjening

Vores professionelle tørretumblere har en brugervenlig styring med LCD display, der viser valgte programinformationer på lokalt sprog (kan indstilles til 12 andre sprog) samt tidsindikationer.

Fleksibelt programbibliotek

Fleksibelt programbibliotek

Styringen viser de 7 faste autoprogrammer og memory funktionen husker det sidste brugte program i displayet. Visning af programmer kan defineres i servicemenuen, og restfugtighed kan indstilles på programniveau.

Varmepumpeteknologi

Varmepumpeteknologi
Indenfor de forretningsområder hvor tørretumbleren kører konstant, er varmepumpen med til at give betydelige el-besparelser. Vores professionelle tørretumblere sparer op til ca. 60% på elforbruget i forhold til en almindelig model.

Robust énmotorssystem

Robust énmotorssystem

For at sikre at remmen kører præcist, og at belastningen af de nærliggende komponenter minimeres, bruger ASKO et énmotorssystem (kulfri induktionsmotor) med kugle- lejestramrulle i alle vores tørretumblere. Dette sikrer mindre slid i en allerede robust motor.

Selvrensende kondensator filter

Selvrensende kondensator filter

Vores professionelle tørretumblere med varmepumpe er udstyret med et automatisk selvrensende kondensator filter system. Det fungerer ved, at filteret skylles med vand fra kondensbeholderen, som derefter pumpes tilbage til beholderen.

SensiDry™

SensiDry™

Vores unikke patenterede system SensiDry™, hvor samspillet mellem restfugtighedssensorene og temperatursensoren gør tørreresutatet mere jævnt og pålideligt. SensiDry™ måler den præcise restfugtighed og sørger for, at tøjet ikke overtørres, og at programmet stopper ved den valgte tørhedsgrad.

Butterfly™ Drying

Butterfly™ Drying

Vores professionelle tørretumblere tørrer konstant i samme retning. Unikke valker inden i tromlen løfter tøjet rundt i sløjfeform for at modvirke, at det klumper sig sammen - ingen unødvendig belastning af motoren og ingen krøl.

Nem rengøring af kondensator

Nem rengøring af kondensator

For at få adgang kondensatoren, skal du blot fjerne den nederste del af frontpanelet. Trække dækslet til kondensatoren ud, skyl det og sæt det tilbage.

Stort og effektivt fnugfilter

Stort og effektivt fnugfilter

Et stort og effektivt fnugfilter giver øget luft-flow gennem maskinen og sikrer en bedre og kortere tørringsproces. Vores fnugfiltre er lette at rense, da de kan tages helt ud og rengøres.