ASKO - Fordele ved ASKO professionelle tørreskabe

Fordele ved ASKO professionelle tørreskabe

Varmepumpe tørreskabe

Varmepumpe tørreskab

Vores professionelle tørreskabe med varmepumpe tørrer hurtigt dit tøj og sko med et lavt energiforbrug. Tørreskabene kan tørre en 4 kg belastning på bare 90 minutter og med et energiforbrug på kun 0,3 kWh.

Lavt støjniveau

Lavt støjniveau

Vores professionelle tørreskabe med varmepumpe har et lavt støjniveau på 52 dB(A). Med et så lavt støjniveau har du større frihed til at placere tørreskabet hvor du vil.

Til alle former for vasketøj

Til alle former for vasketøj

Vores professionelle tørreskabe tørrer effektivt vådt og fugtigt sportstøj, regntøj, overtøj, handsker, hatte, håndklæder, sko og støvler. Alt det tøj der ikke kan tåle at blive tørret i en tørretumbler kan blive tørret i et tørreskab.

Varme håndklæder

Varme håndklæder

Vores professionelle tørreskabe er ideelle til opvarmning af håndklæder eller morgenkåber. Du kan også indstille tørreskabet, så håndklæderne er varme og klar om morgenen

Tørre sko

Tørre sko
Tør dine sko nemt og hurtigt på vores skostativ i tørreskabet.

Tør med omtanke

Tør med omtanke

Når du skal tørre sarte tekstiler som silke, velour og satin er et tørreskab en smart løsning. Du kan nemt og hurtigt hænge dit tøj op som tørres uden at blive ødelagt.

Stor kapacitet

Stor kapacitet

Vores professionelle tørreskabe har tre rækker sammenklappelige udtræksstænger til ophængning af tøj – eller en kapacitet svarende til 16-18 meter tørresnor eller 3,5 - 4 kg fyldning.