ASKO - Segmenter - Professional

Segmenter

Hvidevarer som passer perfekt til dine behov

Vores professionelle maskiner opfylder professionelle brugeres krav til brugervenlighed, hurtige programmer, holdbarhed, god driftsøkonomi og miljøvenlighed. Vores professionelle maskiner kan bruges til en lang række af virksomheder og kundegrupper:

Institutioner

Institutioner

ASKOs professionelle serie er det ideelle valg til en lang række institutioner: Børnehaver, vuggestuer, skoler, ældrecentre, plejehjem, behandlingshjem og lignende har alle brug for professionelle produkter til at håndtere den daglige vask, tørring eller opvask.

Salonner & velvære

Salonner & velvære

Frisører, skønhedssalonner, klinikker og lignende steder skaber en masse vasketøj hver eneste dag. Vaskemaskiner og tørretumblere skal derfor være bygget til at blive brugt mange gange i løbet af dagen og have lang holdbarhed.

Det er grunden til, at vores maskiner er en god investering. Vores professionelle vaskemaskiner og tørretumblere har en meget robust konstruktion og er bygget af gennemtestede og holdbare materialer, som sikrer en lang levetid. Maskinernes store kapacitet og højere effekt klarer store mængder vasketøj på den kortest mulige tid.

Rengøringsvirksomheder

Rengøringsvirksomheder

Vores professionelle maskiner er det ideelle valg til rengøringsvirksomheder og andre steder, hvor der skal vaskes gulvmopper, klude og arbejdstøj flere gange dagligt. De dækker alle vaskebehovene de steder, hvor traditionelle husholdningsmaskiner ikke er solide nok, ikke opfylder de nødvendige krav, eller hvor de helt store industrimaskiner vil være i overkanten.

Vaskerier

Vaskerier

Viceværter, byggeselskaber, universiteter og militærbaser har allerede indset, hvor store besparelser der kan opnås ved at stille et selvbetjeningsvaskeri til rådighed for beboerne i stedet for at installere maskiner i hver lejlighed.
Møntvaskerier er en anden form for selvbetjeningsvaskeri, som også kræver solide maskiner, der er nemme at bruge og har hurtige, men effektive programmer.

Sundhedspleje

Sundhedspleje

Når det gælder hygiejnen på hospitalsvaskerier, er der ikke plads til kompromiser. Forsyningen af rene håndklæder og rent arbejdstøj er en central del af sundhedsplejen. Vores vaskemaskiner har programmer, der opfylder hygiejnekravene. Deres størrelse i kombination med den store kapacitet gør det desuden nemt at placere dem i forskellige miljøer. Det giver fleksibilitet til at kunne placere en vaskemaskine eller en tørretumbler på alle etager i hospitalet eller på klinikken.

Camping & Marina

Camping & Marina

Om sommeren vil alle have fri fra arbejde og mulighed for at slappe af. Familier pakker deres biler eller både og tager på ferie. Men de kræver stadig et acceptabelt serviceniveau, hvilket ofte er udslagsgivende, når man vælger en campingplads, hytte, vandrehjem eller gæstehavn.

De har brug for at kunne vaske og tørre deres vasketøj og for at kunne vaske deres service op i fælleskøkkenerne. Vores professionelle maskiner er det ideelle valg, da de er bygget til at bruges mange gange om dagen, de er brugervenlige og kan betjenes af mange typer brugere.

Hoteller & restauranter

Hoteller & restauranter
Mindre hoteller har også behov for at forsyne sine gæster med rene og friske håndklæder. Ved at vaske tøjet i huset i stedet for at sende det væk sparer du både tid og penge og får større kontrol over vaskeprocessen. Der er høje krav til vasketøjet i et professionelt køkken. Det skal holdes rent og frisk, selv når der er travlt. Derfor er hvert køkken udstyret med tekstiler som klude, viskestykker, håndklæder, forklæder og andet stof, som ofte bliver meget beskidt. Vi har også opvaskemaskiner til mindre restauranter o. lign.

Marine & offshore

Marine & offshore
Vores professionelle vaskemaskine og tørretumbler, som er konstrueret specielt til marine brug (installation 230V, 60Hz), har været solgt til maritime installationer i mange år. Vi ved, at vaskemaskiner og tørretumbler på passagerskibe, fragtskibe, olieplatforme og lignende bliver udsat for en masse skrappe vaske og tørreopgaver og står i et miljø, hvor de er udsat for korrosion fra saltmættet luft og vand.

Kontorer

Kontorer

Virksomheder med kaffestuer, spisekøkkener eller mindre kantiner har et behov for at få klaret opvasken af kaffekopperne og frokostservicet.

Men også håndklæder og klude skal vaskes og tørres. Hertil er ASKOs professionelle opvaskemaskiner, vaskemaskiner og tørretumblere det ideelle valg med deres holdbare konstruktion, lange levetid, brugervenlige betjening og hurtige programmer (herunder specielle desinfektions- og hygiejne programmer, der dræber sygdomsfremkaldende bakterier og sygedage reduceres).

Sportsklubber

Sportsklubber
Aktive sportsgrene såsom fodbold, håndbold, tennis og badminton resulterer i svedigt og beskidt sportstøj. Fælles for alle sportsklubber er, at der er et stort behov for at få vasketøjet klar til næste træning eller kamp. Vores professionelle vaskemaskiner og tørretumblere er det ideelle valg, da de er bygget til at bruges mange gange om dagen, de har hurtige programmer, er brugervenlige og kan betjenes af mange typer brugere.