ASKO - Fordele ved ASKO professionelle opvaskemaskiner

Fordele ved ASKO professionelle opvaskemaskiner

Professionelle resultater

Professionelle resultater

Med et to-kurve system i opvaskemaskinen samt programtider på kun 5 minutter har opvaskemaskinen DWC5936 mulighed for at vaske op til 24 kurve i timen.

Varmt- og koldtvandstilslutning

Varmt- og koldtvandstilslutning

Vores professionelle opvaskemaskiner tilpasser sig automatisk vandtilslutningen for at opnå det bedste resultat. For at opnå det bedste resultat med et lavt energiforbrug, skal du tilslutte opvaskemaskinen til varmt vand ved 65° C.

Fleksible kurve

Fleksible kurve

DWC5936 kan håndtere forskellige slags typer af opvask vha. kurvenes fleksibilitet. 2 stk.50 x 50 cm kurve giver dobbelt så stor kapacitet i forhold til lignende modeller på markedet (50x50 standardkurve medfølger ikke, skal tilkøbes).

Hvis overkurven er indsat i den øverste position, kan underkurven få plads til tallerkener eller andre høje genstande på op til 30,5 cm. Hvis du helt fjerner overkurven kan du få plads til genstande med en højde op til 56 cm.
 

Kort program på 5 min

Kort program på 5 min

Takket være det effektive 6 kW varmeelement og varmtvandstilslutning (65 ° C) vil du få din opvask ren meget hurtigt, på fem minutter.

Variabelt pumpetryk

Variabelt pumpetryk
Vores professionelle opvaskemaskiner er udstyret med en justerbar cirkulationspumpe, som kan variere trykket for et optimalt resultat. Uanset om du har brug for en skånsom opvask eller en intensiv opvask med høj temperatur.

Automatisk sæbedosering

Automatisk sæbedosering
Opvaskemaskinerne DWC5936 and DWC5926 kan tilkobles automatiske sæbedoseringssystemer. Dette giver dig et endnu bedre resultat.

Effektiv rengøring af enhver vask

Effektiv rengøring af enhver vask

I opvaskemaskinen DWC5926 har vi kombineret det stilrene udseende med høj effektivitet, men med lavt energiforbrug for at skabe den perfekte opvaskemaskine. Du får også korte effektive programmer, fleksible kurveplaceringer samt høj kvalitet i alle detaljer.

Opvaskemaskinen fås i to forskellige modeller, som fritstående eller indbygget i XL og XXL størrelser. Alle indbyggede opvaskemaskiner leveres uden top- & side plader - kan tilkøbes separat.

AquaSafe™ anti-lækagesystem

AquaSafe™ anti-lækagesystem

For at undgå risiko for oversvømmelse af køkkenet har vi udviklet AquaSafe™. Det er et avanceret lækagesystem med overvågning af 16 forskellige mulige lækagepunkter, som minimerer risikoen for lækage.

Lavt støjniveau

Lavt støjniveau
Med et lydniveau på 46 dB(A) er vores opvaskemaskiner næsten lydløse når de arbejder. Derfor har vi installeret en alarm, der lyder, når opvaskemaskinen er færdig.

Fleksibelt programbibliotek

Fleksibelt programbibliotek

Den brugervenlige touch control styring i toppen af lågen viser tydeligt programinformation og det praktiske display på fronten kan enten vise programtid/resttid eller maskinens interne temperatur

Opvaskemaskinerne er udstyret med op til 11 programmer til ethvert behov, herunder specialudviklede hygiejne programmer, der opfylder myndighedernes hygiejnekrav om opnåelse af temperaturer på 85° C grader i opvaskeprocessen.

Robust kurvesystem

Robust kurvesystem

Vores professionelle opvaskemaskiner har et af de bedste, mest solide og fleksible kurvesystem på markedet. Der er fuldt udtræk på kuglelejer i overkurven, og underkurven kan trækkes helt ud på døren, som kan tåle op til 50 kg. Det gør det nemt at fylde og tømme underkurven.

Turbo Drying Express+™- Effektivt tørresystem

Turbo Drying Express+™- Effektivt tørresystem

DWC5926 har Turbo Drying Express™ der blæser tør varm luft ind i containeren og effektivt udleder den fugtige luft gennem et kondenseringssystem. Dette gør denne model specielt egnet til vask og tørring af skåle og service i plast eller til f.eks. legetøj i børnehaver.

Førsteklasses syrefast rustfrit stål

Førsteklasses syrefast rustfrit stål

I ASKOs opvaskemaskiner bruger vi høj-kvalitets syrefast u-magnetisk 18.9 stål til alle dele, der kommer i kontakt med vand. Kabinettet er syrefast på op til 90 grader for at kunne klare kombinationen af saltet og den høje temperatur (holdbar og lækagesikker).

Vores opvaskemaskiner er udviklet, så 8 af de vigtigste komponenter er fremstillet af førsteklasses stål i stedet for plast: indvendig beklædning, kurve, spulerør, spulearme, filtre, udvendig ramme, fødder og varmeelement.