ASKO - Designpriser til ASKO

Designpriser til ASKO

ASKO har altid haft fokus på design. Vi mener, at form og funktion er lige vigtige. Og vi mener, at vores design skal være tidløst, men banebrydende, enkel at bruge, men komplekst nok til at klare alle typer af situationer. Vi ved, at vore produkter skal være en del af dit hjem i lang tid, så vi synes det er vigtigt, at designet er minimalistisk design, moderne, men samtidig tidsløst, så de matcher den skiftende mode.

Vores bidrag til nordic design er blevet anerkendt i hele verden. Vi har modtaget adskillige internationale designpriser, herunder den prestigefyldte Red Dot Design Award.

European Product Design Awards (EPDA)

European Product Design Award anerkender talentfulde designere og designhold, som hjælper med at forbedre vores dagligdag med praktiske og smukke kreationer, der enten er designet til at løse et problem, gøre livet lettere eller blot sprede glæde. EPDA belønner strategisk tænkning og fantasi, som er hovedstenene i et godt produkt.


2018
ASKO Laundry Care modtog en PLATIN-pris. Dette er det højeste prisniveau i denne konkurrence inden for kategorien husholdningsapparater, læs mere her.


ASKO Opvaskemaskine DBI654IG.S blev tildelt sølv i European Product Design Award konkurrencen inden for kategorien husholdningsapparater, læs mere her.

Red Dot Design Awards

Denne internationale pris er en af højst rangerende og mest prestigefyldte samt bedst kendte designpriser. Siden 1955, har en international jury gennemgået og evalueret designs indenfor innovation, funktionalitet og kvalitet. I designer verdenen er denne pris meget anderkendt for fremragende design og produkt valg.

2017
Vi er stolte over at kunne meddele, at det nye ASKO Pro Home Laundry-koncept er blevet tildelt Red Dot Awards designpris "Best of the Best". Vinderprodukterne kommer fra ASKO Logic-serien; Vaskemaskine W4086C.W og Tørretumbler T408HD.W.

2016
ASKO Craft - OCS8687A / OCS8687S - Kombi-/dampovn
ASKO Craft - OCM8487A - Mikro-/kombiovn
Emhætte Evolve - CW4939S

2015
Elements by ASKO - OCS8478G - Kombi-/dampovn
Elements by ASKO - ODW8128G - Varmeskuffe
Elements by ASKO - CW4938G - Emhætte

2014
ProSeries™ dampovnen OCS8676S fik prisen med følgende ord med på vejen: "Den har et rent og moderne design kombineret med premium funktioner og egenskaber. Det er et premium-produkt med et robust og solidt udtryk, stadig med skandinavisk blød, humanistisk minimalisme. Ovnen har rene linjer, er rar at røre ved og har et moderne look."

2011
ASKO D5424 og D5434 opvaskemaskiner fik prisen for kvalitet, detaljer og sammenhæng mellem form og funktion.

2009
ASKO OP8640 ovn modtog prisen for rent og moderne design og unikke funktioner og egenskaber.

2008
Vores integrerede vaskemaskine og tørretumbler modtog prisen i fællesskab med vores design partner Propeller.

iF Design Award

iF Designpris er en af verdens mest berømte og præstigefyldte designkonkurrencer. Formålet er at styrke værdsættelsen af glimrende design, at gøre opmærksom på fremragende designopnåelser og hjælpe brugere med at anerkende forskellige nuancer i en kompleks produktverden.

2008
Vinder af designprisen "Ny generation af vaskemaskiner".

2003
Nomineret og vinder med D3000 opvaskemaskineserie

ADEX

Awards for Design Excellence er et af de største og mest præstigefyldte prisprogrammer for produktdesign af møbler, inventar og finishes, der markedsføres i designhandlen. Hver kategori har mulighed for tre prisniveauer; platin, guld eller sølv.

2007 & 2006
Platinpris: Opvaskemaskine D3232XL
Platinpris: Opvaskemaskine Encore
Platinpris: Tørreskab Ultra Care 

2005 & 2004
Platinpris: Vaskemaskine W6461
Guldpris: Opvaskemaskine D3530
Sølvpris: Opvaskemaskine D3120

2003 & 2001
Sølvpris: Opvaskemaskine D3120
Platinpris: Opvaskemaskine D1996FI 

1999
Gold - D1996FI dishwasher.

I.D. Magazine's Annual Design Review

Det International Design Magazine er amerikas ledende og mest meningsdannende magasin der dækker kunst, erhvervsliv og design. Magasinets meget anerkendte "Annual Design Review" (årlige design anmeldelse), er amerikas største og mest prestigefyldte design bedømmelses- og anerkendelsesprogram, udgivet siden 1954. "Annual Design Review" uddeler priser til de bedste amerikanske og internationale designs indenfor forbruger produkter, møbler, udstyr, miljø, emballage, grafisk udformning, koncepter og uddannelsesprojekter.

2006
ASKO Laundry Care Concept (vaskerumskoncept) blev tildelt en "Design Distinction" i forbruger produkt kategorien i I.D. Magazine's "Annual Design Review".

Design Prize, Tyskland

Designprisen fra Forbundsrepublikken Tyskland er en pris for ekstra fine opnåelser inden for produktdesign (serieprodukter i alle sektorer) og kommunikationsdesign (analogt og digitalt medie). Dommerkriteriet omfatter kreativ og teknisk innovation, designstrategi, nytte, menneskelige fordele og holdbarhed.

2004
Nomineret med D3000 opvaskemaskineserie

The Grand Award of Design

Denne pris tilstræber at inspirere svensk forretningsudvikling til at fokusere på design. Det prisbelønnede produkt, service eller sortiment skal have kommerciel succes, og succesen skal være baseret på design.

2003
Nomineret med D3000 opvaskemaskinens platform

IDEA Design Award

Konkurrencen organiseres af “Industrial Designers Society of America” og anses for en af de største og mest præstigefyldte designkonkurrencer i verden

2003
Sølvpris i forbrugerprodukter / apparatkategori: D3000 opvaskemaskineserie