ASKO - ASKO på Heartland Festival 2018

ASKO på Heartland Festival 2018

ASKO er stolt partner på dette års Heartland Festival, der igen i år vil foregå i Slotsparken omkring det smukke Egeskov Slot. ASKO har passion for skandinavisk madlavning og natur, præcis ligesom Heartland Festival, og derfor er ASKO og Heartland det perfekte match.

Heartland Festival kombinerer samtale, kunst, musik og mad i en skøn forening, og du kan selv opleve magien i perioden fra den 31. maj til den 2. juni.

Matt Orlando fra Amass
Område ved Tasteland Stage
Steensgaard

Tasteland Stage

Hos ASKO sætter vi fokus på kvalitet, funktionalitet og æstetik, og det kan du selvfølgelig også opleve på Heartland Festival. Vi er nemlig meget beærede over at være med-vært for madscenen i Tasteland, Tasteland Stage. Her kan du opleve et udsnit af vores husholdningsprodukter til køkkenet indenfor designlinjerne Elements by ASKO og ASKO Craft.

Tasteland Stage vil danne rammen om 17 interaktive workshops, alle omhandlende mad og drikkevarer. Du kan opleve bagning med surdej, whisky- og romdestilleri, hverdagskokke og Michelin-rådgivere og næsten alt derimellem.

Blandt navnene på Tasteland Stage er blandt andre Matt Orlando fra Amass og Henning Wiesinger fra Steensgaard, der vil fortælle om deres samarbejde og uddele lækre smagsprøver. Hvis du er interesseret i at lære om brugen af vilde planter i gourmet-madlavning, skal du opleve Evarist March, som er gastro-botanisk rådgiver for den trestjernede Michelin-restaurant El Celler de Can Roca. Er du derimod mere til hverdagsmad end Michelinmad, skal du besøge Tasteland Stage, når Nadine Levy Redzepi gæster scenen. Nadine er forfatter til kogebogen Downtime og gift med René Redzepi, medejer af restaurant Noma.

Du kan se det fulde program for Tasteland Stage på Heartland hjemmeside.

Vi glæder os til at se jer på Heartland Festival 2018.

Del dine skandinaviske øjeblikke på Instagram med #inspiredbyscandinavia