ASKO - It's a matter of trust. Få 100 dages prøvetid og 5 års garanti.

It's a matter of trust. Få 100 dages prøvetid og 5 års garanti.

ASKO Craft Black Steel er udviklet af slidstærke materialer og i et eksklusivt design for, at sikre brugeren en intuitiv funktionalitet og et perfekt resultat i køkkenet. Læs meget mere om vores produkter i ASKO Craft Black Steel serien her.

Din tryghed og tilfredshed med dit ASKO produkt er vigtig for os, derfor tilbyder vi nu en række eksklusive fordele ved køb af udvalgte modeller fra vores ASKO Craft Black Steel serie og fuldintegrerede produkter. Ved køb af et af ovennævnte produkter i perioden 1. december 2018 – 30. april 2019, får du 100 dages prøvetid og 5 års garanti på dit produkt. For at opnå fordelene, skal du blot registrere dit køb online inden for 30 dage efter købsdatoen.

Sådan virker tilbuddet
Vilkår og betingelser
Køb mere og opnå endnu flere eksklusive fordele

Registrér dit køb

For at kunne give dig den bedst mulige service har vi brug for nogle få personlige oplysninger. Det er vigtigt at alle informationer indtastes korrekt, for at garantien er gældende. Udfyld formularen nedenfor og få tilsendt dit garantibevis.

Denne e-mail-adresse vil modtage beviset

Produkt 1

Upload faktura: Vælg fil – Ingen fil valgt Please wait ...
Upload følgeseddel: Vælg fil – Ingen fil valgt Please wait ...

Problemer med registreringen?

Oplever du problemer med registreringen eller har du andre spørgsmål vedrørende registreringen, er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

E-mail: salg.dk@gorenjegroup.com
Telefon: 36 72 11 33, tryk 3