ASKO - Unikke fordele - ASKO Pro Series™

Unikke fordele

150 praktiske autoprogrammer

Både amatører og professionelle kokke kan have gavn af de omhyggeligt udviklede autoprogrammer. Via flere valgmuligheder kommer du til selve opskrifterne, hvor du blot skal angive mængde eller vægt og vælge det ønskede bruningsniveau. Ovnen indstiller derefter automatisk den korrekte funktion og tilberedningstid.

Soft-lukning – hele vejen

Hvor andre ovnlåger stopper på halvvejen, lukker ASKOs ovnlåger blødt i hele vejen. Med ASKOs smarte indbyggede fjedersystem skal du blot give lågen et let skub, når du vil lukke den. Det er perfekt, hvis du har begge hænder fulde med et fad rygende varm lasagne.

NB! Kun på udvalgte modeller.

Bevarer naturlige smagsnuancer

Få nye smagsnuancer frem ved at kombinere damp med varmluft, eller tilbered sund mad kun med damp. Det bevarer madens mineraler, smagsstoffer, farve og struktur. Kød, fisk og grøntsager kan tilberedes samtidigt: Du skal blot indstille tiden efter den madvare, som kræver længst tilberedningstid, og der er ingen risiko for overtilberedning.

Damp over det hele

Som med varme er det vigtigt, at også dampen fordeles i hele ovnrummet. ASKOs omhyggeligt designede dampsystem fordeler dampen jævnt i hele ovnrummet, og blæseren sikrer, at dampen er i konstant bevægelse. Det kondenserede vand opvarmes af det nederste varmelegeme og bliver til ny damp.

Kombinationsovne, som kan kombineres

Med vores kombiovne får du fuld fleksibilitet ved kombinationstilberedning. De giver dig fire forskellige tilberedningsmetoder: mikrobølger, varmluft med blæser, grill og kombinationstilberedning. De er designet sammen med de andre ovne i ASKO Pro Series™, så de komplementerer hinanden perfekt – du kan endda bruge de samme bageplader i alle ovne i serien. Det kalder vi fleksibilitet!

Tændt - og godt klædt på

Uanset hvilken ovn du vælger fra ASKO Pro Series™, får du samme høje emaljekvalitet. Den tåler både høj varme og høj fugtighed og er dermed modstandsdygtig over for de hårde driftsforhold ved pyrolyserens og ved tilberedning med damp. Den hårde og glatte emaljebelægning reducerer også energiforbruget, giver forbedret varmefordeling og gør rengøringen nemmere.