ASKO - Unikke fordele - ASKO Pro Series™

Unikke fordele

Et designikon i køkkenet

Med en kapacitet på næsten 400 liter og en vægt på næsten 500 kg er de alt andet end standard. Tilføj smarte funktioner, f.eks. dobbelt kølingssystem, fleksible holdere, hylder med højdejustering og en Convertible-skuffe, og du har et af markedets bedst designede og mest fleksible køle-/fryseskabe!

Convertible-skuffe

Skuffen har separat temperaturstyring, så du kan bruge den som vinkøleskab, fryser eller almindeligt køleskab. Det er nyttigt, hvis du f.eks. har behov for midlertidig ekstra opbevaringsplads til mad til en fest eller til store fødevareemner. Omstillingen fra frysetilstand til køletilstand og omvendt tager kun omkring tre timer.

Dobbelte kølingssystemer

Ferske fødevarer opbevares bedst i et fugtigt og køligt miljø, mens frostvarer kræver tør, kold luft for at forhindre fordærvelse og fastfrysning. Med ASKO Pro Series™ har hvert køle- og fryseområde sit eget lukkede system med en kompressor og fordamper, så ferske og frosne fødevarer opbevares på den bedst mulige måde.

Elektronisk ismaskine

Så længe du husker at fylde vand på køleskabet, har du også is. Den elekroniske ismaskine sikrer, at du aldrig løber tør for is. Hverken på varme dage eller i de sene nattetimer.