ASKO - Unikke fordele - ASKO Pro Series™

Unikke fordele

Det oplagte valg

Vores Pro Series™-emhætter er enkle og omhyggeligt designede med et Air Logic™-system og bæredygtige materialer af høj kvalitet samt fantastisk finish i hver detalje. Designet er tidsløst og passer til ethvert køkken. Vælg mellem vægmonterede og frithængende versioner med en bredde på 90 cm, 115 cm eller 120 cm.

Air Logic™ – et unikt ventilationssystem

Air Logic™-systemet sikrer, at hele emhættens overflade bruges til udsugning af mados. Det unikke hulmønster med små huller tæt på motoren og store huller langs kanterne gør emhætten særdeles effektiv også ved lave indstillinger. Det giver en både støjsvag og energieffektiv løsning.

Funktionelt og æstetisk design

Ingen andre emhætter er bedre egnet til åbne rum end ASKOs. Alle vores emhætter er designet, så de støjer mindst muligt, og de kan enten danne midtpunkt i køkkenet eller falde diskret i med den øvrige indretning i køkkenet, alt efter hvad du foretrækker.

Høj aftrækskapacitet

Alle ASKO-emhætter er forsynet med kraftfulde motorer, som kan fjerne 94,1-99,7 % af madosen. Men det betyder ikke, at de larmer. Tværtimod har vores SuperSilent motorer et lydniveau på helt ned til 41 db (A). Det kan de færreste andre emhætter på markedet leve op til.

Perfekt arbejdslys

Et godt lys betyder mere for madlavningen, end du måske tror. Det er derfor, vi har udstyret vores emhætter med energivenlige og holdbare LED-lys, som kan reguleres. Samtidig sørger LED for et rigtig godt arbejdslys, så du kan skabe de bedste resultater i køkkenet.