ASKO - ASKO Pro Series™

ASKO Pro Series™

Til dem, som forventer mere...

ASKO Pro Series™ er en helt ny serie af eksklusive, robuste og højeffektive hvidevarer i rustfrit stål til køkkenet til dem, som forventer mere, og som elsker at lave mad.

Vi har leveret hvidevarer af høj kvalitet til krævende kunder i over 60 år. Det har givet os den nødvendige erfaring til at skabe en hel ny serie af hvidevarer til køkkenet, som bringer vores designfilosofi og kvalitetsbevidsthed endnu et skridt fremad. Serien hedder ASKO Pro Series™ og kendetegnes ved høj kvalitet og gennemtænkt design ned til mindste detalje. Pro Series™ er hvidevarer til alle med interesse og passion for madlavning. Robuste stålhåndtag og -greb, overflader i rustfrit stål og støbejernsholdere gør dem både slidstærke og nemme at rengøre og betjene.

Køkkenet er et naturligt samlingssted, hvor vi starter og afslutter dagen. Det er et socialt miljø, hvor hele familien samles til morgenmad, frokost og aftensmad. Det er stedet, hvor vi er sammen med vores venner, laver lektier, lægger store planer for fremtiden og bliver forelskede. Det var dit liv i køkkenet, vi tænkte  på, da vi designede hvidevarerne i vores nye Pro Series™. Vi føler os ret sikre på, at de matcher din opfattelse af et perfekt designet køkken. Gør de ikke? Kom selv og se!

Billedgalleri