ASKO - Unikke fordele ved Elements by ASKO ovne

Unikke fordele ved Elements by ASKO ovne

Præcis tilberedning med ASKOs hvælvede ovnrum

Ovnrummet i alle ovne fra ASKO er skabt ud fra generationer af brændefyrede ovne. Ovnrummets hvælvede loft og helt flade bagside og låge giver en mere jævn varmluftcirkulation. For at forbedre varmefordelingen yderligere har både ovnrummet og pladerne en emaljebelægning af høj kvalitet, som effektivt absorberer og reflekterer varme. Det sikrer en perfekt tilberedning hver gang.

Ovne med ekstra stor kapacitet

Ovnene på 60 cm har en ekstra stor kapacitet på op til 75 liter og med mulighedfor at tilberede mad på fem niveauer samtidigt. Det sparer tid og penge og skånermiljøet på grund af det lavere elforbrug. Det samme gælder for kombinationsovnenpå 45 cm, som har kapacitet til hele 51 liter, og som kan tilberede på tre niveauersamtidigt. Det er en af markedets største ovne på 45 cm.

Tilberedning af sunde retter med damp

Professionelle kokke bruger damp til at lokke mere smagfrem i maden og til at give brød og bagværk en lækkersprød skorpe. Damp tilbereder maden nænsomt ogbevarer flere vitaminer og næringsstoffer end almindeligkogning. Damptilberedning er både sundt og naturligtog bevarer alle madens smagsnuancer.

Tilberedningen afgiver ingen lugt, og det er ikkenødvendigt at tilsætte salt, krydderier og urter. Medvores kombinationsdampovne kan du kombinerevarmluft med damp i et enkelt tilberedningsprogram ellerblot bruge varmluft eller damp.

Sous vide

Et damptilberedningsprogram til vakuumforseglede fødevarer. De vakuumforsegledefødevarer langtidstilberedes med damp ved en lav temperatur. Denne metodebevarer smag, vitaminer og mineraler i maden. Med vakuumforseglingen kan rettenopbevares længere. Brug denne funktion til tilberedning af grøntsager, frugt, kød,fjerkræ og fisk.

Madlavning med det rigtige touch

Der findes ikke noget bedre end at dele et lækkert måltidmad med dem, du holder af, og med Elements by ASKO er det nemmere end nogensinde før. Vi har samarbejdet med brugere om at udvikle en enestående intuitiv brugerflade, som inspirerer dig til at prøve nye ting. Ovnen betjenes med en højopløsnings touchscreen med førsteklasses farvegengivelse og hurtig reaktion.

Læs mere her

Indbygning, installation og kombination

Seriens forskellige ovne er også designet til at passe perfekt ved siden af hinanden. Varmeskuffen kan f.eks. anbringes under en 45 cm ovn og med en 60 cm ovn ved siden af. Dermed bliver det muligt at installere en stor multifunktionsovn (pyrolyse) og en 45 cm kombinationsdampovn med varmeskuffe nedenunder i to fordybninger ved siden af hinanden. Elements by ASKO-ovnenes særlige stålkant gør det muligt at installere ovnene let fremskudt uden synlige åbninger i siderne. Stålkanten skjuler samtidig køkkenelementet, når lågen er åben, så forsiden af ovnen får et ekstra visuelt touch.

Koordineret funktionalitet

Elements by ASKO-ovne har ligesom alle andre ASKO-ovne bageplader, der kan bruges i alle ovne uanset størrelse. Det gør det f.eks. muligt at optø kød i den kombinerede mikrobølgeovn og blot flytte pladen til kombidampovnen for at tilberede det.