ASKO - Elements by ASKO

Elements by ASKO

Elements by ASKO kombinerer avanceret teknologi og funktionalitet med fantastiske, rene designlinjer

I kemiens verden er elementerne de rene grundstoffer, som ikke kan splittes. Elements by ASKO-serien har en unik kombination af sort perleglas med en baggrundsoverflade bestående af små partikler i rustfrit stål. Det kommer til udtryk ved smukke changerende brunlige og sorte nuancer eller et grafitgråt, afhængigt af omgivelserne og leder tankerne hen på Skandinaviens særlige geologi. Den samme sorte farve går igen i seriens emhætter og kogeplader. Ovnenes børstede metalkanter gør dem endvidere særligt velegnede til indbygning og matcher gas- og induktionskogepladernes skarpe linjer. Elements by ASKO-seriens design er endnu en understregning af vores skandinaviske rødder. Den er raffineret og enkel med rene linjer og uden overflødige detaljer.

ASKO Køkkenkatalog      Find køkkenforhandlere af Elements by ASKO

Tilberedning af sunde retter med damp

Professionelle kokke bruger damp til at lokke mere smag frem i maden og til at give brød og bagværk en lækker sprød skorpe. Damp tilbereder maden nænsomt og bevarer flere vitaminer og næringsstoffer end almindelig kogning. Damptilberedning er både sundt og naturligt og bevarer alle madens smagsnuancer. Tilberedningen afgiver ingen lugt, og det er ikke nødvendigt at tilsætte salt, krydderier og urter. Med vores kombinationsdampovne kan du kombinere varmluft med damp i et enkelt tilberedningsprogram eller blot bruge varmluft eller damp.

Se alle Elements by ASKO ovne

Stærk, stille og lækker

Emhætten er typisk det første, du lægger mærke til i et køkken. Vores emhætter er derfor designet til at give et fantastisk indtryk på afstand, som bliver endnu bedre, jo tættere du kommer på. Hvis du kigger godt efter, vil du bemærke den fantastiske finish, vi har lagt i alle detaljer, og de bæredygtige materialer, vi har anvendt overalt.

Se alle Elements by ASKO emhætter

Red Dot Design Awards

Elements by ASKO
Indbygget kombi-/dampovn - OCS8478G

Elements by ASKO
Varmeskuffe - ODW8128G

Elements by ASKO
Vægmonteret emhætte - CW4938G

Billedgalleri