ASKO - Unikke fordele ved ASKO Craft ovne

Unikke fordele ved ASKO Craft ovne

Tak til fornemmelse og masser af funktioner

Interfacet på ASKO Craft-ovne er en perfekt blanding af hurtigt reagerende drejeknapper og intuitiv navigation gennem menuen. Det betyder, at du altid har overblik over alle funktioner og samtidig direkte adgang til de vigtigste funktioner.

Læs mere

Dampovne

Professionelle kokke bruger damp til at lokke mere smag frem i maden og til at give brød og bagværk en lækker sprød skorpe. Damp tilbereder maden nænsomt og bevarer flere vitaminer og næringsstoffer end almindelig kogning. Damptilberedning er både sundt og naturligt og bevarer alle madens smagsnuancer. Få nye smagsnuancer frem ved at kombinere damp med varmluft, eller tilbered sund mad kun med damp. Det bevarer madens mineraler, smagsstoffer, farve og struktur. Kød, fisk og grøntsager kan tilberedes samtidig, du skal blot indstille tiden efter den madvare, som kræver længst tilberedningstid, og der er ingen risiko for overtilberedning.

Pyrolyseovn

På samme måde som andet kogegrej, du bruger i køkkenet, skal ovnen rengøres med regelmæssige mellemrum. Her kommer din nye ASKO Craft-pyrolyseovn til sin ret. Under pyrolyseprogrammet opvarmes ovnen til 465 °C, og al fedt og snavs brændes til fin aske, som nemt tørres væk med en klud. Og som ekstra bonus kan du også rengøre bagepladerne med pyrolyse.

Funktionel mad

Med vores mikro-/kombiovne får du fuld fleksibilitet ved kombinationstilberedning. Ovnen har fire forskellige tilberedningsmetoder: mikrobølger, varmluft med blæser, grill og traditionel kombinationstilberedning med mikrobølger. Du kan bruge det samme tilberedningsprogram til optøning efterfulgt af almindelig varmluft og til sidst grill. Med op til 120 automatiske programmer kan du tilberede hvad som helst, præcis som du har lyst til.

Mikrobølgeinvertersystem

I en ASKO Craft-mikro-/kombiovn kan du lad saucen simre uden risiko for, at den koger over. Det er muligt, fordi vi bruger inverter-teknologi, som giver en konstant strøm af mikrobølger med præcis den effekt, du ønsker. Takket være teknologien til fordeling af mikrobølger opnås en mere jævn fordeling af mikrobølgerne i ovnrummet. Det betyder, at der ikke er behov for drejetallerken, og at ovnen har større kapacitet. Det er derfor vores mikro-/kombiovn er blandt de største på markedet med en kapacitet på op mod 51 liter.