ASKO - Unikke fordele ved ASKO Craft kogeplader

Unikke fordele ved ASKO Craft kogeplader

Nem flytning af gryder og pander

De nye holdere er udviklet med inspiration fra professionelle komfurer. Det er utrolig nemt at flytte gryder og pander rundt på den store overflade uden at løfte det. Selv små gryder står stabilt. Hele overfladen er optimeret til alle former for kogegrej og udgør en af de mest fleksible løsninger på markedet.

A+-hybridbrænder

Den nye A+-burner i ASKO Craft-serien er yderst effektiv og overfører mere af gasenergien direkte til gryderne og panderne. Forhøjede brændere gør det muligt at skabe luftgennemstrømning mellem brænderen og drypbakken. Det betyder, at det rustfri stål eller den sorte emalje virker køligere, ligesom det giver færre oliepletter, der brænder sig fast. Den lille brænderdiameter giver en høj ydelse og en mere præcis kontrol af varmen.

Rengøringsvenlig belægning

Ved hjælp af nanoteknologi har vi forsynet vores nye gaskogeplader i rustfrit stål med en meget tynd beskyttende belægning. Dette lag forhindrer, at pletter brænder eller sætter sig fast på overfladen. Kogepladerne er derfor utroligt lette at rengøre, uden særlige rengøringsmidler. Efter fire timers tilberedning ved 180 °C kan den rengøringsvenlige ASKObelægning rengøres lettere end de løsninger, vores konkurrenter tilbyder. De grafitsorte modeller er også lette at rengøre takket være den grafitsorte emaljeoverflade.

Super Flex Wok-brænder

Vi præsenterer de nye gaskogeplader fra ASKO med Super Flex Wokbrænder. Med en effekt på mellem 0,2 kW og 4,6 kW dækker den et bredt område til alle former for madlavning. Simreindstillingen består af kun to dele og er en effektiv løsning, hvor flammerne sendes opad gennem diagonale flammeåbninger. På grund af brænderhovedets mindre diameter holdes varmen lige under gryden. Brænderhovedet er designet i ét solidt stykke messing, som har en meget lang levetid.