ASKO - ASKO Craft Black Steel

ASKO Craft Black Steel

Designserien ASKO Craft Black Steel indeholder mere end bare hvidevarer til dit køkken. De enkelte elementer er små kunstværker, der underbygger det skandinaviske køkken med et eksklusivt og strømlinet look. De fineste materialer er bragt sammen med banebrydende teknologi, og sammen med den uovertrufne ekspertise, som vores designere og håndværkere leverer til produkterne, har vi skabt ASKO Craft Black Steel, således at du kan lave mad som en professionel hjemme i dit eget køkken.
Verdensklasse design Verdensklasse design Vores chefdesigner Jon Carlehed har udtænkt designet bag ASKO Craft Black Steel, og forsikrer med det elegante design, at hver en detalje er fuldstændig gennemtænkt. Det harmoniske samspil mellem innovation og design leverer absolut rafinnement til dit køkken.
Profesionel madlavning Profesionel madlavning Funktionaliteten i ASKO Craft Black Steel serien tillader sous-vide madlavning, tilberedning med damp samt stage cooking programmer som kombinerer flere tilberedningsmetoder i én. Serien opfordrer til at tage gastronomi til et nyt niveau hjemme i dit eget køkken.

Læs mere om ASKO Craft Black Steel ovnfunktioner:

Fyldt med smag! Fyldt med smag! Sous vide madlavning kræver en præcis og konstant temperatur, der forbliver ensartet under hele madlavningsprocessen. Med sous vide bliver smags- og nærringsstofferne presset ind i råvarerne, og sikrer at de ikke fordamper under tilberedningen.
Tilføj damp for perfektion Tilføj damp for perfektion Ved at tilføje damp til din bagning garanteres det, at dit brød vil have en sprød skorpe mens det er blødt indeni. For det absout perfekte resultat anvend madlavningstermometeret. Så vil du vide præcist, hvornår det er tid til at tage dit perfekte brød ud af ovnen.
Stage cooking Stage cooking Professionelle kokke anvender altid forskellige tilberedningsmetoder for at sikre den perfekte finish. Ved Stage Cooking indstiller du din ovn på et program der kombinerer flere forskellige tilberedningsmetoder for at højne kvalitet og konsistens i maden.

Se alle ASKO Craft Black Steel ovne her

Læs mere om ASKO Craft Black Steel skuffer:

Vacuumskuffe Vacuumskuffe Vacuumskuffen er et perfekt kompliment til din kombi-dampovn, som du bruger til at vakuumere mad til sous vide slow cooking i ovnen. Med sous vide får du en ensartethed i tilberedningen, som kan være svær at opnå fx ved stegning.
Varmeskuffe Varmeskuffe ASKO Craft Black Steel varmeskuffe anvender du til at holde dine tallerkener varme, så ikke dine gæster skal spise lunken mad fra kolde tallerkener. Eller brug den til at holde maden varm, så du kan servere alting samtidig uden at stresse mens der er gæster.
Tilbehørsskuffe Tilbehørsskuffe Tilbehørsskuffen bruger du simpelthen til at opbevare dine ovnelementer i. Du kan opbevare din ovnrist, bradepander, gryder eller andet køkkentilbehør, som du bruger ofte i en fornuftig ergonomisk højde.

Se alle ASKO Craft Black Steel skuffer her

Læs mere om ASKO Craft Black Steel emhættefunktioner:

Boost-funktion Boost-funktion Boost-funktionen I ASKO Craft Black Steel emhætter har en kraftig udsugning. Dette er særligt vigtigt i køkkenalrum. Boost-funktionen på emhætterne fjerner omkring fire gange så meget luft, som der er i et gennemsnitligt hus på en time.
Filter cleaning sensor Filter cleaning sensor Regelmæssig rengøring af filtrene er vigtigt for at bevare effektiviteten af din emhætte og dens evne til at fjerne røg og damp. For at undgå, at der går for længe mellem rengøring af filtre minder emhætten dig om det, når det er tid. Filtrene er nemme at tilgå og kan rengøres i din opvaskemaskine.
Arbejder i stilhed Arbejder i stilhed Udover emhættens stilrene eksteriør er den også ekstremt stille. ASKO Craft Black Steel emhætter er perfekte i et moderne åbent køkken. Den vil ikke larme, forstyrre samtaler eller sovende børn med det lave lydniveau emhætten arbejder med.

Se alle ASKO Craft Black Steel emhætter her

Læs mere om ASKO Craft Black Steel vincentre:

Convertible Convenience Convertible Convenience Fryserummet har en separat kontrol af temperaturen, som gør at du kan transformere fryseren til et ekstra kølerum. Dette er en fordelagtig funktion, når du midlertidigt fx ved højtider har behov for at opbevarer mere mad end normalt.
Altid den rigtige temperatur Altid den rigtige temperatur En væsentlig faktor for at sikre, at vinen opretholder og udvikler sin smag, er temperaturen den opbevares i. Oftest er det en fejl i opbevaringen og ikke en fejl i vinproduktionen, der fremprovokerer en anden smag end ønsket. Med ASKO Craft Black Steel vincentre kan du sætte den rigtige temperatur og sikre en fornuftig udvikling i vinens smag.
Humidity Control Humidity Control Skufferne er lukkede systemer designet til at opretholde en luftfugtighed, som frugter og grøntsager frigiver for at forhindre dem i at udtørre. Med et køleskab fyldt med frugt og grønt vil luftfugtigheden dog være for høj og forårsage kortere holdbarhed. Derfor sikrer humidity control et perfekt afbalanceret miljø.

Se alle ASKO Craft Black Steel vincentre her

Tilmelding til nyhedsbrev

Få en ugentlig dosis inspiration, unikke tilbud og fordele direkte i din mailbox.


Jeg bekræfter hermed, at ASKO Appliances AB gerne må sende mig nyhedsbreve. Jeg har læst og forstået betingelserne for behandling af personlige oplysninger.