ASKO - CLEAN SECRETS BY ASKO

CLEAN SECRETS BY ASKO

Clean as the Nordic nature. Clean as the sound of the wind. Clean as the surface of steel. Clean as the cut by a craftsman. Clean as our commitment to tell you the secrets of ASKO.

Ny generation af vaskemaskiner og tørretumblere fra ASKO

ASKOs nye generation af vaskemaskiner og tørretumblere har et væld af innovative funktioner, der gør din hverdag lettere, grønnere og forskønner dit hjem. Produkterne består af førsteklasses stålkomponenter så du kan se frem til mange års pålidelig brug.

Selv med 65 år i branchen, bestræber vi os fortsat på at forstå, hvordan vi kan forbedre og forskønne vores produkter, så de matcher den moderne forbrugers forventning til design og funktionalitet. For at imødekomme selv de højeste forventninger, har vi inkluderet brugerne i forskellige udviklingsfaser og identificeret de største gener forbundet med vask og tør. Vi kombinerer denne viden med vores mangeårige erfaring inden for vaskeprodukter til privatsegmentet og til industrien, for at skabe en ny generation af designede, brugervenlige, innovative og slidstærke vaskemaskiner og tørretumblere.

Læs mere om ASKO og vores historie

Vaskemaskinemodes – Din genvej til bedre tøjvask

Vinder af: Red Dot Best of the Best Award 2017

De nye vaskemaskiner og tørretumblere har vundet den anerkendte Red Dot Design Award 2017 i kategorien Best of the Best for deres design, der er sofistikeret, minimalistisk og gennemført elegant. Vinderprodukterne kommer fra ASKO Logic-serien; Vaskemaskine W4086C.W og Tørretumbler T408HD.W

ASKO Laundry Care System vinder European Product Design Award

ASKO Laundry Care System modtog Platin-prisen på European Product Design Award 2018. Prisen anerkender talentfulde designere og designhold, som hjælper med at forbedre vores dagligdag med en praktiske og smukke kreationer, der er designet til at løse et problem eller gøre livet lettere. ASKO's 1 kvadratmeter Laundry Care System består af vaskemaskine, tørretumbler, Hidden Helper™ og tørreskab. Produkterne følger traditionen indenfor skandinavisk design; funktionelle, brugervenlige og minimalistiske, med underspillede ikoniske funktioner.

Billedgalleri