ASKO - Professionelle programmer

Professionelle programmer

Når mange forskellige mennesker bruger den samme maskine, er brugervenlighed kombineret med fleksibilitet i programvalg vigtigere end nogensinde.
 
Hvis du blot trykker på start, vil programmet gentage det sidst brugte program.
Professionelle programmer for ASKO Professionelle opvaskemaskiner

Letlæseligt display

På displayet kan du nemt se dine programvalg du har foretaget samt den tid der er tilbage. LC-displayet på forsiden af lågen viser den resterende tid og kan også programmeres til at vise den aktuelle temperatur under Sanitetsprogrammet.

En opvaskemaskine der passer perfekt til dine behov

Hvis du vil have din opvaskemaskine skal være skræddersyet til dine behov, er ASKO det oplagte valg. Det er enkelt og let at tilpasse de programmer du har brug for til din virksomhed.

Programmer der opfylder hygiejnekrav

Vores professionelle opvaskemaskiner har 2 professionelle programmer, Sani A 85° C og Sani B 80° C, som øger temperaturen i sidste skylning for at opfylde hygiejnekravene i din opvask.
Sani A øger temperaturen til 85° C i fem minutter i sidste skylning og Sani B øger temperaturen til 85° C i ti minutter i sidste skylning.
Lang holdbarhed Vi foretager levetidstest, som svarer til omkring 15.000 cyklusser af professionelt brug. Disse test omfatter udholdenhedstests ved ekstra høje temperaturer, lækage og elektricitet sikkerhedstest. Hver detalje bliver testet helt ned til komponentniveau.
ECO venlige løsninger Vores professionelle vaskemaskiner og opvaskemaskiner er alle ECO modeller og kan tilsluttes et varmvandsindtag. Dette er ideelt, når du har en miljøvenlig og økonomisk kilde til varmt vand, såsom solpaneler eller en varmepumpe.