ASKO - Fordele med ASKO komfur

Unikke fordele

10.000 års erfaring

ASKOs ovne er bygget som traditionelle bageovne med et buet ovnerum for optimal fordeling af varmen
Designet på ASKOs ovne er baseret på traditionelle træfyrede bageovne, som går langt tilbage i historien. De afrundede hjørner sørger for en optimal fordeling af varmen og dermed enestående resultater.

Hurtigt og nemt

ASKOs ovne kan varme op til 200 grader på bare 6 minutter
Nogle gange skal det bare gå stærkt - og det kan det komme til med en ASKO ovn. På bare 6 minutter er ovnen varmet op til 200 grader, og så kan du stå klar med middagsmaden inden længe.

Plads til ekstra meget

Bag på mange plader på samme tid med samme gode resultat på alle niveauer
Med en størrelse på 67 l. og en intern bredde på hele 46 cm får du nemt plads til mad til alle. Du kan bage på op til tre forskellige niveauer på samme tid mens blæseren bag i ovnen sørger for en perfekt jævn og effektiv fordeling af varmen. Og teleskopstængerne gør det nemt at håndtere.

Udforsk de mange muligheder

Med et komfur får du utallige muligheder for at tilberde din mad, som du vil ha den.
ASKOs komfurer kombinerer perfekte resultater, smarte funktioner og stor kapacitet med nem betjening og vedligeholdelse. Vores ovne og kogeplader giver dig den bedste oplevelse og de bedste resultater. Et komfur er det perfekte valg i mindre køkkener, hvor man har begrænset plads, men samtidig ikke vil gå på kompromis med udfoldelsesmulighederne. 

Medium eller gennemstegt?

Med et stegetermometer får du helt styr på maden

Nu er det slut med rå kylling og tør oksesteg. Med et indbygget stegetermometer stopper ovnen automatisk, når maden er klar og du kan servere et måltid præsis som du ønsker det.

Ekstra kraftigt

Induktionsplade med boost funktion varmer ekstra hurtigt op til kogepunktet

For at få ekstra hurtigt opkog på induktionspladen vælges boost funktionen. På den måde får man max effekten af induktionspladen i en kort periode og får på den måde fart i madlavningen. Samtidig gør induktionens hurtighed det muligt at skrue ned lige så hurtigt, så maden ikke koger over eller brænder på.

Den perfekte flamme

Gas foretrækkes af de professionelle kokke

Meget kraftige gas-brændere opvarmes gryderne ved stigende hastighed, hvilket gør det muligt for dig at tilberede dine retter på få minutter. Grøntsagerne bliver sprøde og tilberedt helt rigtigt, og bevarer flere vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer i forhold til mad, der tilberedes på en konventionel måde.