ASKO - Fordele ved ASKO kogeplader

Unikke fordele

Find din perfekte zone

Muligheden for at udvide zonerne giver dig stor fleksibilitet i hverdagen
ASKOs fleksible Bridge Zones gør det muligt for dig at koble to kogezoner sammen og dermed skabe én stor kogezone, så du kan udnytte kogegrejet bedst muligt. Kogepladens Bridge Zones giver ideel plads til store gryder og pander og giver dig utallige tilberedningsmuligheder.

Skab og overvåg. Overlad resten til autoprogrammerne

Med autoprogrammer er du sikker på at ramme den rette temperatur.

Ved hjælp af sensorer hjælper de seks autoprogrammer dig med at holde den rette temperatur til at koge, stege, simre, grille, wokstege eller holde mad varm. Autogrogrammerne sørger for, at du altid laver mad ved den rigtige temperatur for det bedste resultat.

Dynamisk registrering af kogegrej

registrering af gryder og pander på induktionskogepladen

Når du anbringer en pande på en kogezone, aktiverer sensorerne betjeningspanelet for kogezonen. Når du løfter panden, sættes kogezonen på pause, og tilberedningen genoptages automatisk, når du sætter panden ned på kogezonen igen. Genialt og typisk ASKO.

Kreativ frihed

Flyt rundt på gryder og pander præsist som du ønsker
Med Chef kokkefunktionen kobles alle zoner sammen på de tre forskellige effekttrin Høj, Middel og Lav. Når du bruger Chef funktionen kan du frit flytte kogegrejet til de forskellige zoner, afhængigt at, hvor meget varme, det behøver – præcis som i et professionelt køkken i en restaurant.

Styr på tiden

Induktionskogeplade med timer på alle zoner
Har du prøvet at holde styr på tilberedningstider for flere retter samtidigt? Din ASKO induktionskogeplade holder styr på tilberedningstiderne, ved at give signal når den indstillede tid er gået og maden er klar, og afbryde tilberedningen midlertidigt, hvis du kortvarigt løfter kogegrejet af kogezonen.

Bare tør af!

nem rengøring med induktion
Da kogepladen kun opvarmer kogegrejets bund, behøver du ikke at være nervøs for rengøringen, hvis maden koger over, for det brænder ikke fast på kogepladen. Hvis du spilder noget, kan du tørre det op med en fugtig klud og rengøre overflade med postevand.

Nogle gange er fastfood godt

Hurtig induktion til hurtig madlavning! Så får fast-food en helt ny betydning.
Vores induktionskogeplader gør ikke bare dit køkken smartere og mere elegant. De gør også din madlavning hurtigere på grund af den omgående varme og nøjagtige styring. Al energien overføres direkte til kogegrejet, og det er en vigtig pointe. Med andre kogepladeteknologier – keramisk, elektrisk eller gas – skal energien først omdannes til varme, som derefter skal overføres til kogegrejet, og det medfører et markant energitab. Som du kan se, vil vores induktionskogeplader ændre din måde at lave mad på – på den gode måde.