ASKO - Hvidevarer af høj kvalitet

Bygget til at leve længere

Høj kvalitet og lang holdbarhed

Vær tryg med ASKO G5 Quality Service - en 5 års sikkerhed for at produkterne lever op til en god kvalitet og service.

ASKO er kendt for at udvikle og producere produkter af høj kvalitet og med vores særlige skandinaviske præg på både form og funktion. Lige siden begyndelsen har det været vores mål at producere førsteklasses produkter, der lever op til, og helst overgår, de forventninger, vores kunder stiller i mange år fremover. Vi bruger de bedste materialer, når vi bygger vores produkter, så de kan leve længere.

Hvordan sikrer vi kvaliteten?
Vi tester alle vores produkter, før de forlader fabrikken, og vi kører desuden levetidstests på vores vaskemaskiner og tørretumblere i ca. 10.000 driftstimer, svarende til cirka tyve års brug i hjemmet. Opvaskemaskinerne er testet til en levetid på 12.500 driftstimer, hvilket ligeledes svarer til 20 års brug i hjemmet.

Vær tryg med ASKO
Vi vil gerne sikre vores kunder størst mulig tilfredshed og tryghed med deres ASKO produkt, både nu og i fremtiden. Derfor giver vi ASKO G5 Quality Service til alle vores kunder fra den dag et ASKO produkt købes. ASKO G5 Quality Service er en 5 årig sikkerhed for at produkterne lever op til en god kvalitet og service. Læs mere her