Kogeplader

Kogeplader til alle behov

Kogeplader til alle behov

De mange smarte funktioner som autoprogrammer, digitaltimer og pausefunktion gør madlavningen til en leg.

I de fleste køkkener er kogepladen absolut det, der bliver brugt mest. Uanset, om der skal steges en god bøf eller suppen skal simre - mange gode måltider starter på kogepladen.

ASKOs sortiment af induktionskogeplader tilbyder frihed og fleksibilitet til din madlavning, i en ren og æstetisk stil om du kender fra andre ASKO produkter.

Alle kogeplader har mange funktioner og er nemme at holde rene. Vores induktionskogeplader giver super hurtig opvarmning og automatisk varmejustering. Zonerne kan i mange tilfælde udvides efter behov og induktion er samtidig en meget økonomisk i brug. Autoprogrammer, digitaltimer, pausefunktion og plan overflade gør madlavning og rengøring til en leg.

Alle ASKOs hvidevarer til køkkenet kan problemfrit integreres med de øvrige produkter, så din kogeplade vil matche din ASKO emhætteovn, opvaskemaskine eller køle-/fryseskab. Med andre ord; et stilrent køkkenet med produkter, der virker!

Guide til køb

hvilken kogeplade skal jeg vælge
Hvis du er i tvivl om, hvilken type kogeplader du skal vælge, anbefaler vi, at du kigger i vores guide til køb af kogeplade.