ASKO - Fordele ved ASKO ProSeries kogeplader

Unikke fordele

Kreativ frihed med kokkefunktion

Det er en helt ny tilgang til at tilberede med induktion. Ved at aktivere alle zoner på tre forskellige effektniveauer kan du blot flytte gryder og pander til den ønske zonemed den varme, du har brug for. Zonen til højre brugerindstillingen én, zonen i midten bruger indstillingen syv, og zonen til venstre bruger indstillingen tolv. Zonerne aktiveres automatisk, så snart der registreres en gryde eller pande.

NB! På udvalgte modeller.

Automatisk detektering af kogegrej

Når du anbringer en pande på en kogezone, aktiverer sensorerne betjeningspanelet for den pågældende zone. Zonen sættes på pause, når du fjerner gryden eller panden, og starter igen, når du sætter den tilbage.

NB! På udvalgte modeller.

IQCook

Når du har travlt med at multitaske i køkkenet, er det altid rart med en hjælpende hånd – og det er præcis, hvad du får med ASKOs innovative IQCook-teknologi. IQCook-sensoren fastgøres til låget på gryden eller panden og overvåger løbende dens temperatur. Den vidergiver derefter oplysningerne til kogepladen og regulerer automatisk indstillingen for at sikre en perfekttilberedning. Med IQCook er det slut med gryder der koger over eller koger tørt.

Tilberedning med damp og induktion

IQsteam er et revolutionerende koncept med tilberedning med damp på induktionskogeplader. Præcis regulering og sensorstyring opretholder et konstant dampniveau i gryden eller panden og kræver kun en meget lille mængde vand.

Madlavning uden grænser

Skab din perfekte kogeplade med ASKO Dominokogeplademoduler.De kan indbygges ved sidenaf hinanden eller kombineres med en gas- ellerinduktionskogeplade i fuld størrelse. Domino-kogepladerfås med induktion eller gas med to A+-brændere eller meden Fusion Volcano Wok-brænder. Hvis du godt kan lide atlave wokretter, men foretrækker induktion, skal du vælge eninduktionswok. Hvis du vil have et komplet asiatisk køkken,har vi også en teppanyaki-plade.