ASKO - Elements by ASKO

Elements by ASKO

Elements by ASKO kombinerer avanceret teknologi og funktionalitet med fantastiske, rene designlinjer.

I kemiens verden er elementerne de rene grundstoffer, som ikke kan splittes. Elements by ASKO-serien har en unik kombination af sort perleglas med en baggrundsoverflade bestående af små partikler i rustfrit stål. Det giver et sort og til tider brunt eller grafitgråt indtryk afhængigt af omgivelserne og leder tankerne hen på Skandinaviens særlige geologi. Den samme sorte farve går igen i seriens emhætter og kogeplader. Ovnenes børstede metalkanter gør dem endvidere særligt velegnede til indbygning og matcher gas- og induktionskogepladernes skarpe linjer. Elements by ASKO-seriens design er endnu en understregning af vores skandinaviske rødder. Den er raffineret og enkel med rene linjer og uden overflødige detaljer.

"Elements by ASKO-serien er raffineret og enkel med rene linjer og uden overflødige detaljer."  Jon Carlehed, designchef hos Asko Appliances.


Find køkkenforhandlere af Elements by ASKO

Tilberedning af sunde retter med damp

Professionelle kokke bruger damp til at lokke mere smag frem i maden og til at give brød og bagværk en lækker sprød skorpe. Damp tilbereder maden nænsomt og bevarer flere vitaminer og næringsstoffer end almindelig kogning. Damptilberedning er både sundt og naturligt og bevarer alle madens smagsnuancer.

Tilberedningen afgiver ingen lugt, og det er ikke nødvendigt at tilsætte salt, krydderier og urter. Med vores kombinationsdampovne kan du kombinere varmluft med damp i et enkelt tilberedningsprogram eller blot bruge varmluft eller damp.

Se alle Elements by ASKO ovne

Duo Fusion Gas og induktionskogeplade

ASKOs Duo Fusion er en 90 cm kogeplade, som kombinerer to energikilder; den ene er induktion og den anden er Fusion Volcano Wok-brænder. Disse to tilberedningsmetoder er kombineret i en 6 mm tyk glaskeramisk plade. Det er den idelle kogeplade til dem som elsker både gas og induktion. Duo Fusion kogeplade har en mat overflade og Easy Dial touch control også til gasbrænderen.

Se alle Elements by ASKO kogeplader

Stærk, stille og lækker

Åbne køkkener er meget populære, men de har brug for kraftfulde og støjsvage emhætter. ASKO tilbyder både frithængende og vægmonterede emhætter, der passer til ethvert moderne køkken. Din nye Elements by ASKO emhætte vil helt sikkert være en centralt del i dit helt nyt køkken med sin bløde sorte glas med perlemorseffekt, pænt indrammet med ægtemetalprofiler.

Se alle Elements by ASKO emhætter

Vælg dit Elements by ASKO produkt

Kontakt os

Ønsker du at modtage mere information om Elements by ASKO, er du velkommen til at kontakte os ved at udfylde formularen nedenfor.

Red Dot Design Awards

Elements by ASKO
Kombi-/dampovn - OCS8478G 

Elements by ASKO
Varmeskuffe - ODW8128G

Elements by ASKO
Emhætte - CW4938G

Billedgalleri

ASKO Køkken brochure