ASKO - Unikke fordele ved ASKO Craft ovne

Unikke fordele ved ASKO Craft ovne

XL-dampovn

Professionelle kokke bruger damp til at lokke mere smag frem i maden og til at give brød og bagværk en lækker sprød skorpe. Damp tilbereder maden nænsomt og bevarer flere vitaminer og næringsstoffer end almindelig kogning. Damp tilberedning er både sundt og naturligt og bevarer alle madens smagsnuancer.

Bevarer naturlige smagsnuancer

Få nye smagsnuancer frem ved at kombinere damp med varmluft, eller tilbered sund mad kun med damp. Det bevarer madens mineraler, smagsstoffer, farve og struktur. Kød, fisk og grøntsager kan tilberedes samtidig, du skal blot indstille tiden efter den madvare, som kræver længst tilberedningstid, og der er ingen risiko for overtilberedning.

Sous Vide

Et damp tilberedningsprogram til vakuumforseglede fødevarer. De vakuum forseglede fødevarer langtidstilberedes med damp ved en lav temperatur. Denne metode bevarer smag, vitaminer og mineraler i maden. Med vakuumforseglingen kan retten opbevares længere. Brug denne funktion til tilberedning af grøntsager, frugt, kød, fjerkræ og fisk.

En god fornemmelse og masser af funktioner

Interfacet på ASKO Craft-ovne er en perfekt blanding af hurtigt reagerende drejeknapper og intuitiv navigation gennem menuen. Det betyder, at du altid har overblik over alle funktioner og samtidig direkte adgang til de vigtigste funktioner.

Læs mere

Skabt til resultater

Alle ASKO ovne har et intelligent design, som sikrer et perfekt tilberedningsresultat. Ovnrummet er inspireret af traditionelle træfyrede ovne med et hvælvet loft, som giver en mere effektiv varmecirkulation og en mere jævn varmefordeling i hele ovnrummet. Både ovnrummet og bagepladerne har højreflekterende emaljebelægning, som tåler pyrolyse og forbedrer varmefordelingen yderligere.

Multifunktionsovne

Alle ASKO-ovne er udstyret med samme rengøringsvenlige og førsteklasses pyrolytiske emalje. Emaljen er fri for mikroporer, hvilket gør den ekstra hård og modstandsdygtig over for pyrolytisk varme samt fugt fra damp og gør den i stand til på effektiv vis at reflektere både varme og mikrobølger for at sikre et perfekt tilberedningsresultat. Ud over at reflektere varme giver den tredobbelte belægning i ovnrummet også ekstra isolering.

Ergonomiske og sikre

Teleskopskinner med låsefunktion - giver en sikker og praktisk håndtering af tunge og varme bageplader og bradepander. Skinnerne låser, når de er trukket helt ud, og du skal blot give dem et lille tryk for at skubbe dem tilbage. Dette og lågens soft-luk-funktion betyder, at du kan betjene din ASKO Craft-ovnlåge uden større besvær.

Mikrobølgeinvertersystem

I en ASKO Craft-mikro-/kombiovn kan du lad saucen simre uden risiko for, at den koger over. Det er muligt, fordi vi bruger inverter-teknologi, som giver en konstant strøm af mikrobølger med præcis den effekt, du ønsker. Takket være teknologien til fordeling af mikrobølger opnås en mere jævn fordeling af mikrobølgerne i ovnrummet. Det betyder, at der ikke er behov for drejetallerken, og at ovnen har større kapacitet. Det er derfor vores mikro-/kombiovn er blandt de største på markedet med en kapacitet på op mod 51 liter.

Funktionel mad

Med vores mikro-/kombiovne får du fuld fleksibilitet ved kombinationstilberedning. Ovnen har fire forskellige tilberedningsmetoder: mikrobølger, varmluft medblæser, grill og traditionel kombinationstilberedning med mikrobølger. Du kan bruge det samme tilberedningsprogram til optøning efterfulgt af almindelig varmluft og til sidst grill. Med op til 120 automatiske programmer kan du tilberede hvad som helst, præcis som du har lyst til. De er designet til at passe perfekt sammen med alle vores ASKO Craft-ovne.

Rengøring med pyrolyse

På samme måde som andet kogegrej, du bruger i køkkenet, skal ovnen rengøres med regelmæssige mellemrum. Her kommer din nye Craft pyrolyseovn til sin ret. Under pyrolyseprogrammet opvarmes ovnen til 465 °C, og al fedt og snavs brændes til fin aske, som nemt tørres væk med en klud. Og som ekstra bonus kan du også rengøre bagepladerne med pyrolyse.